HS Tryggtillvaro AB - Ledsagning

Ledsagning

Ledsagning Vi hjälper dig att få en ledsagare utifrån dina behov och önskemål. Det är du som bestämmer över dina timmar och hur du vill disponera dessa. Tillsammans med dig upprättar vi en genomförande plan som visar hur och när du vill ha din service utförd.

Ledsagarservice är en personlig service som ska anpassas efter dina behov.

Avlösning

Avlösning i hemmet innebär att vi anställer en person som ger avlastning åt anhöriga som vårdar en närstående. Syftet är att

anhöriga ska få avlastning eller kunna ges möjlighet att genomföra egna aktiviteter.

AVLÖSNING Huddinge
Hemtjänst Stockholm

Personlig assistent

Personlig assistans handlar inte om att hjälpa. Det handlar om betydligt mer än så. Personlig assistans ska göra skillnad i människors liv. Och du ska känna att du är i trygga händer. HS trygg tillvaro AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans. Till oss är alla välkomna, oavsett funktionsnedsättning, såväl vuxna som barn. Hos oss är du som kund huvudpersonen. Ingen vet bättre än du hur du vill leva ditt liv. Vårt mål är att du med vår assistans ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.

Hushållsnära tjänster

HS Trygg Tillvaro AB erbjuder även hushållsnära tjänster såsom stor städning, flytthjälp, gräsklippning, trädgårdsarbete, snöskottning, fönsterputsning och barnpassning mm utöver det som ryms inom biståndsbeslutet.

Privata personer kan ansöka om skattereduktion med 50% för hushållsnära tjänster…

Hemtjänst Huddinge kommun, Stockholms stad med HS Trygg Tillvaro AB, Vi erbjuder Hemtjänst, Ledsagning, Hushållsnära, Anhöriganställning, Avlösning, Ledsagning.

Sickla online ansökan Hemtjänst  Kontakta oss: 08 – 774 2009

Hemtjänst Huddinge